Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

STIMAŢI CETĂŢENI AI COMUNEI LUNCAVIŢAVreau să vă mulţumesc din toată inima mea de fiu al acestei comune pentru faptul că m-aţi votat pentru un nou mandat de primar!

Vă mulţumesc stimaţi cetăţeni şi vă dau cuvântul meu de onoare că aşa cum am muncit în primul mandat voi munci şi în al doilea, că voi face tot ce îmi stă în putinţă să ridic Comuna Luncaviţa în primele 10 comune din România şi că nu vă voi dezamăgi! Vă mulţumesc că m-aţi ales primar cu un procent de 80% , cel mai mare din judeţul Tulcea şi printre cele mai mari 5 din România! Vă mulţumesc că nu aţi aplecat urechea la mârşăviile celor care au uneltit în această campanie electorală nu atât împotriva mea cât împotriva comunei! Vă mulţumesc, pentru că numai cu ajutorul dumneavoastră i-am înfrânt definitiv pe cei care şi-au pus întotdeauna propriul interes pe primul plan, pe cei care au pătat democraţia şi campania electorală cu uneltiri, minciuni, jigniri nedemne de civilizaţia în care trăim!

Vă invit aşadar să muncim împreună în următorii patru ani numai în folosul Comunei Luncaviţa, să încercăm să obţinem cât mai multe finanţări pentru proiecte, să păstrăm curăţenia şi un mediu curat în teritoriul administrativ şi să ne reîntoarcem acasă de prin colţurile lumii!

Şi pentru că noi, luncăviţenii, sărbătorim şi ne păstrăm tradiţiile, vă invit duminică 29 iunie 2008, de Sfinţii Petru şi Pavel, pe terenul de fotbal al comunei, pentru a petrece împreună cea mai frumoasă zi a anului, ziua noastră, SĂRBĂTOAREA TEILOR LA LUNCAVIŢA!

Cu deosebit respect,
Prof. Ştefan Ilie
Primarul Comunei Luncaviţa
Judeţul Tulcea


Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2021
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.15772800 1634830470