Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
Cupa recoltei Old Boys 2008
Luncavița, 04-05 Octombrie 2008

Cupa recoltei Old Boys 2008ASOCIATIA SPORTIVA PARTIZANUL LUNCAVITA ,PRIMARIA COMUNEI LUNCAVITA SI DIRECTIA JUDETEANA DE SPORT TULCEA
au organizat in zilele de 04-05 octombrie Cupa Recoltei Old-Boys.

Competitia s-a desfasurat pe terenul de fotbal al comunei Luncavița intr-un spirit total de fair-play unde buna dispozitie a spectatorilor, jocul maret al jucatorilor, personalitatile invitate, s-au impletit armonios cu mirosul mititeilor a borsului traditional de peste si fasolea cu ciolan oferite de sponsori .

In prima zi a fost faza semifinalelor unde in urma tragerii la sorti Partizanul Luncavița a jucat cu Progresul Isaccea iar Vointa Jijila a jucat cu Arrubium Macin.In urma desfasurarii lor au trecut in finala Arrubium Macin si Progresul Isaccea urmand ca celelalte doua sa dispute finala mica.

Duminica incepand cu ora 13 s-a jucat finala mica intre Partizanul Luncavița si Vointa Jijila, un meci extraordinar care nu putea sa se termine altfel decat in urma loviturilor de departajare dupa ce scorul la finalul minutelor regulamentare de joc a fost 2-2.

Astfel ocupanta locului 3 la Cupa Recoltei Old – Boys a fost Partizanul Luncavița care a castigat cu scorul final de 5-4.Pentru Luncavița au marcat in min. 24 Stelian Nstase si in min 61 Stoica Ivan.Pentru Jijila au marcat in min 30 Dorobantu Gelu si in min 52 Petre Stelica.

Pentru Old Boys Partizanul Luncavița au jucat:
Marin Caleasca, Petrica Basa, Ionascu Sorin, Gigel Antohi, Nastase Stelian, Nicu Butan, Puiu Anastasiu, Burada Costel, Adamache Marin, Vadana Ion, Ilie Stefan, Caleasca Victor, Stoica Ivan, Marcel mOrac, Neculita Marcel, Cornel Greceanu, Andone Nelu, Marcel Budala, Malcea Gigel, Tache Pierdutu, Nicu Chirila, Breazu Gicu, Geru Mitica.

Finala mare dintre Progresul Isaccea si Arrubium Macin s-a amanat cu 2 saptamani din cauza aparitiei bruste a ploii.

Dn-a Radu Anisoara, candidata PDL la Senatul Romaniei,unul dintre sponsorii de la finalul competitiei, a promis ca va sponsoriza sediul Organizatiei Neguvernamentale ”Natura Zambeste” din Luncavița cu echipamente de mobilier .D-l Vasile Gudu candidat pentru Camera Deputatilor a oferit de asemenea premii participantilor.

La buna desfasurare a evenimantului au oferit sprijinul Seviciul de Ambulanta Tulcea si Politia locala.

La eveniment au mai participat :
• din partea AJF Tulcea presedintele Meregiu, observator Ioan Diaconu
• din partea presei:Petru Tincoca(Obiectiv), Ioan Diaconu(Acum) si Konisat
• din partea Consiliului Judetean Tulcea : Dragan Ion, Radu Anisoara, Vasile Gudu(DADR Tulcea)
Invitat de onoare portarul echipei FC Otopeni CRISTI MUNTEANU, de loc din Isaccea care a daruit A.S Partizanul Luncavița ghetele cu care a obtinut remiza din meciul de etapa trecuta contra echipei Steaua Bucuresti (1-1) din Liga 1 de fotbal.

Atmosfera de sarbatoare nu s-a oprit odata cu ploaia deoarece Primaria Luncavița a organizat in incinta pietii agroalimentare din localitate un spectacol pe cinste cu cantece, mancare si voie buna unde formatiile de muzica usoara locale ”Fair Play” (reunite dupa mult timp) si ”Jaga si prietenii” au intretinut atmosfera pana la ore tarzii la care strugurii zemosi, spartul nucilor, gutuiele, merele si cartofii copti, si-au facut aparitia la lumina jaratecului.

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2024
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.08524300 1720931755