Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
CUPA RECOLTEI OLD-BOYS LA LUNCAVIȚA 2009 – ediția a II-a -
Sport

CUPA RECOLTEI OLD-BOYS LA LUNCAVIȚA 2009 – ediția a II-a -In saptamana 12-18 octombrie 2009, pe terenurile de fotbal din Comuna Luncavița (Partizanul Luncavița și Viitorul Rachelu) va avea loc cea de-a II-a ediție a ”Cupei Recoltei OLD BOYS la Luncavița”. Organizatorul principal este Asociatia cultural-sportivă PARTIZANUL LUNCAVIȚA. Alături de acest ONG local vor coparticipa pentru organizarea evenimentului, DIRECȚIA PENTRU TINERET A JUDEȚULUI TULCEA, PRIMĂRIA COMUNEI LUNCAVIȚA, precum și o altă asociație locală cu obiectiv social, VIAȚA ZÂMBEȘTE.

Concursul Cupa Recoltei OLD-BOYS la Luncavița va consta în:
- participarea veteranilor fotbaliști din localitățile nordului Dobrogei: LUNCAVIȚA, RACHELU, VĂCĂRENI, ISACCEA, NICULIȚEL, JIJILA, MĂCIN, I.C. BRĂTIANU
- vârsta minimă a participanților este de 30 de ani împliniți, dovediți prin cartea de identitate, iar cea maxima 60. Se admit și exceptii, dar numai peste 60 de ani și numai cu certificat de la medicul de familie.Pe teren pot fi doar 6 jucatori cu varste intre 30-40 de ani.
- pentru că sunt 8 echipe, se vor trage la sorți și vor fi optimi, care vor decide cele 4 semifinaliste. Marți și mercuri vor fi optimile (cate 2 meciuri pe zi). Joi va fi odihnă. Vineri vor fi semifinalele. Sambata din nou odihnă, iar duminică, finala mică și finala mare, cu începere de la orele 12.00
- fiecare meci va avea 60 de minute, cu pauză de 15 minute între reprizele de 30 de minute.
- arbitrii vor fi invitați dintre cei profesioniști care arbitrează divizia județeana. Asistența medical va fi de cea mai bună calitate asigurată de Asociația Partizanul Luncavița prin contract cu Serviciul de Ambulante al Judetului Tulcea.
- inedit fata de anul trecut este faptul ca intre organizatori se află Directia pentru Tineret. Din acest motiv, pentru a da ”acțiune și forta” jocurilor, au fost acceptati și tineri incepand de la 30 de ani, in echipele de old-boy.
- premii: Trofeul Cupa Recoltei Old-Boys, alături de: mingi (cate 2 pentru fiecare echipă), echipamente pentru semifinaliste, Cupa Recoltei locul III si Cupa Recoltei locul II, alături de alte premii care vor diferentia primele trei clasate. Premiile sunt oferite de Asociația Partizanul Luncavița și Directia judeteana pentru tineret.
- la meciuri se va percepe o intrare de 5 lei/persoană. Banii vor fi inmanati Asociatiei Viata Zambeste in scopul ajutorarii bătrănilor cu probleme. Vor fi si sponsorizari in acest scop de la societati comerciale, mai ales ferme agricole din nordul Dobrogei.
- Agapa Cupei Recoltei Old Boys va fi ca deobicei masa campenească din data de duminică 18 octombrie, formată din borș de pește și fasole cu jumări, ambele la ceaun de tuci, organizata de Primăria Comunei Luncavița pentru absolut toți participanții în PIAȚA AGROALIMENTARĂ a comunei.
-Vor canta formații locale, vor fi invitati din sectorul agricol, fotbal, presa, conducerea județeană, etc
-Vom reveni cu alte amanunte privind invitatii, sponsorizarile si alte surprise.

Ștefan ILIE
PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI PARTIZANUL LUNCAVITA
PRIMARUL COMUNEI LUNCAVITA


https://www.obiectivtulcea.ro/

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2022
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.90582200 1660735199