Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
NATURA ZAMBESTE: Lansare proiect 2010

NATURA ZAMBESTE: Lansare proiect 2010"Conștientizare publică privind ocrotirea speciilor protejate din Parcul Național Munții Măcinului"
Asociația Neguvernamentală Natura Zâmbește cu sediul în Comuna Luncavița va lansa vineri 19.03.2010, ora 10.30, începerea seminariilor pe teme ecologice, privind speciile de floră și faună protejate din Parcul Național Munții Măcinului. Seminarul va avea loc în sala P.A.P.I .(Punct de Acces public la internet) din cadrul Casei de Cultură Rurală din Comuna Luncavița.

Acțiunea face parte din proiectul depus de Natura Zâmbește în parteneriat cu Parcul Național Munții MăcinuluI și Comuna Luncavița, ”Conștientizare publică și educație ecologică privind ocrotirea speciilor protejate în PARCUL NAȚIONAL MUNȚII MĂCINULUI” care a obținut finanțare din Fondului pentru Mediu.

Proiectul, în valoare toatală de 78300 LEI, cuprinde seminarii de educație ecologică, desfășurate în școlile din cadrul unităților administrative teritoriale Măcin, Luncavița, Văcăreni, Jijila, Greci, Cerna, Horia, Hamcearca, realizarea unui film documentar privind importanța arealului P.N.M.M., editarea unei broșuri cu speciile de floră și faună protejate din parc, precum și realizarea unor acțiuni de ecologizare împreună cu elevii școlilor din jurul ariei naționale protejate.

La eveniment vor participa oficialități ale Județului Tulcea, reprezentanți ai P.N.M.M., A.R.B.D.D., alte instituții în domeniu, primari și directori de școli ai comunelor participante în cadrul proiectului, elevii Scolii de Arte și Meserii ”Simion Leonescu” Luncavița, reprezentanți mass-media, cetățeni ai Comunei Luncavița. etc.


Marian ILIE
PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI ”NATURA ZÂMBEȘTE”Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2024
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.66865400 1713104362