Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
Curs Gratuit de formare profesionala

Curs Gratuit de formare profesionalaAsociatia Comunelor din Romania implementeaza in aceasta perioada un proiect prin finantare europeana din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, prin care se urmărește crearea unor rețele la nivel national de dezvoltare a competentelor antreprenoriale pentru 7 regiuni din tara. Fiecare regiune va selecta 15 persoane pe baza unor dosare trimise de cei interesati.

Eu zic ca merita atentia asupra acestui lucru , mai ales ca aceste 15 persoane selectate pe fiecare regiune (4 judete) vor fi instruite gratuit cu toate costurile acoperite(cazare, masa, transport) de catre organizatori si in urma acestor cursuri veti obtine o calificare profesionala recunoscuta.

Eu am fost instruit ca formator prin acest proiect si va spun sincer ca organizatorii sunt profesionisti, cursul e frumos, și educativ, iar eu voi fi acolo. în plus veti avea de castigat cu aceasta calificare pe viitor, prin aceasta rețea, dar si veți socializa cu participanti din alte zone din tara.

Gasiti in attach metodologia aplicarii si actele de depunere a dosarului, cu mentiunea ca acolo unde este trecut `Semnatura`, se va semna in momentul selectarii la curs si nu in faza depunerii/trimiterii dosarului.

Va multumesc

Cu respect,
ILIE MARIAN
Manager RECL Luncavița
Presedinte ONG Natura Zambeste


Apasati aici pentru a descarca Anuntul de selectie persoane GT2 proiect ACOR din 1 noiembrie 2010.


Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2024
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.69064200 1708632263