Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
TAXELE ȘI IMPOZITELE SE POT PLĂTI ON-LINE

TAXELE ȘI IMPOZITELE SE POT PLĂTI ON-LINEîncepând cu luna iulie 2011, Luncavița este prima comună din România ale cărei cetățeni își pot plăti taxele și impozitele on line! Astfel, în urma unei colaborări cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, comuna s-a înrolat gratuit în Sistemul Național Electronic de Plată a taxelor și impozitelor locale (SNEP), fiind printre primele 4 unități administrative ale Românieiei, alături de Sectoarele 2 și 4 ale Municipiului București, sau de Municipiul Brașov!

Accesând portalul www.ghiseul.ro toți locuitorii Comunei Luncavița, din cele două sate Luncavița și Rachelu, sau alți cetățeni care au bunuri în teritoriul nostru administrativ, își pot plăti într-un termen foarte scurt absolut toate taxele și impozitele datorate către autoritatea locală. De asemenea, comisionul perceput de bancă în momentul transferului electronic al banilor, este suportat 100% din Bugetul Comunei Luncavița!

Țin să mulțumesc într-un mod deosebit Ministrului Comunicațiilor și Socetății Informaționale, domnului Valerian VREME, care a sprijinit dorința comunei de a face parte din SNEP și să-l felicit pentru realizarea acestei posibilități moderne de plată a taxelor și impozitelor la scară națională, pentru ușurința înrolării și a accesării și mai ales pentru gratuitatea participării, pe care o oferă tuturor unităților administrativ teritoriale!

De asemenea mulțumesc doamnei Daniela DRĂGHICI, specialist advocacy în cadrul fundației IREX, cea care a deschis și netezit drumul Comunei Luncavița către SNEP. De asemenea aduc mulțumiri d-lui Ionuț GOGU consilier în MCSI, precum și echipei care s-a ocupat de proiect din cadrul Primăriei Comunei Luncavița, condusă de d-ra ec. Anișoara ANDREI.

Fac un apel către toți cetățenii din comună, plecați în străinătate sau aflați în diferite colțuri ale țării, anunțându-i că-și pot achita toate taxele și impozitele cu ajutorul internetului, doar intrând pe www.ghiseul.ro în dreptul Comunei Luncavița! în felul acesta vor fi scutiți de un drum costisitor sau de aglomerația de la ghișeul clasic! Pentru orice fel de altă informație suplimentară pot suna la contabilitate, la nr. de tel: 004/0240/541203 unde pot afla inclusiv sumele de plată datorate!

Mai fac un apel către toate celelalte unități administrative din Asociația Comunelor din România să se înroleze în cel mai scurt timp în SNEP pentru a creea o facilitate cetățenilor lor, dar mai ales pentru a dovedi că lumea rurală românească este capabilă să țină pasul cu modernismul! Accesând linkul alăturat puteți descărca toate documentele care fac posibilă înrolarea în SNEP

Succes!

Ștefan ILIE
Primarul Comunei Luncavița

Reportaj la TVR 1 despre înrolarea Comunei Luncavița în SNEP, accesând: acest link

Intervenția telefonică a d-lui primar Ștefan ILIE în cadrul emisiunii X-Press de la B1TV, accesând: acest link

Județul Tulcea
Președintele Filialei Județene Tulcea a
Asociației Comunelor din România

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2022
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.92287400 1670146681