Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
Ghiocel de la Luncavița

Ghiocel de la Luncavița„Ansamblul GHIOCEL DE LA LUNCAVIȚA” reprezintă în ultimii ani un reper deosebit de important pentru folclorul dobrogean. Dovadă sunt numeroasele premii pe care le-a obținut la festivaluri locale, naționale și chiar internaționale. Alcătuit din peste 100 de elevi ai Comunei Luncavița (Luncavița și Rachelu) și nu numai, ansamblul GHIOCEL DE LA LUNCAVIȚA ne face să fim mândri că suntem români și mai ales români-dobrogeni.

în cursul zilei de 29 aprilie 2012, GHIOCEL DE LA LUNCAVIȚA a obținut Premiul I la Festivalul CUNUNA CÂNTECULUI, DANSULUI ȘI PORTULUI POPULAR NORD-DOBROGEAN, secțiunea „ansambluri de cântece și dansuri”!

Felicitări dragi elevi, deoarece și voi, prin munca voastră, prin succesele obținute, promovați extraordinar de mult numele Comunei Luncavița. Astăzi, numai la o simplă încărcare pe internet a numelui vostru, cel care „navighează” descoperă, prin voi, folclorul autentic dobrogean!

Felicitări profesorilor instructori, care au dezvoltat acest ansamblu de la amatorism la profesionism!: Gabriela MANGHIUC, Cătălin TĂNĂSUICĂ, Aurelian CROITORU, Nicolae IFRIM, Ion MARIN

Să promovăm tradițiile Dobrogei și ale Comunei Luncavița!
TRADIȚIA ESTE PARTE A SUFLETULUI NOSTRU!
Stefan ILIE
Primarul Comunei Luncavița
Judetul Tulcea
Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2023
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.81697400 1675595972