Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
ANUNȚ PENTRU SĂNĂTATE!

ANUNȚ PENTRU SĂNĂTATE!În perioada 16-22 iulie 2012, printr-un parteneriat între PRIMĂRIA COMUNEI LUNCAVIȚA, SC ROȘIORU MEDICAL SRL, SOCIETATEA STUDENȚILOR ÎN MEDICINĂ DIN BUCUREȘTI, UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE „CAROL DAVILA” și COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA, se va realiza în Comuna Luncavița programul „ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATEA RURALĂ”. Cetățenii comunei, din Luncavița și Rachelu, care vor dori, vor beneficia de analize gratuite: ecografie abdominală, ecografie cardiacă, ECG, măsurători ale TA, glicemiei, colesterolului, trigliceridelor, evaluarea acuității vizuale si a tensiunii oculare in vederea screening-ului de glaucom, prezentari cu caracter educativ copiilor privind igiena orala si igiena alimentatiei, consult pediatric, examinare ginecologică (inclusiv testul Babeș-Papanicolau) etc. De asemenea vor avea loc prezentări pentru populatia adultă privind bolile cronice si factorii de risc asociati, s.a. Consultările, la care invităm cetățenii comunei, vor avea loc în SALA DE SPORT A COMUNEI LUNCAVIȚA.

- Înscrierile pentru adulți și copii (între 0-10 ani) se fac la sediul Primăriei Luncavița la doamnele: Violeta CHIRIAC, Luminița ALEXANDRU, Luminița ANDRABULEA

- Ordinea de intrare la consultări va fi aceiași cu ordinea de înscriere de pe liste. Vor fi consultate aproximativ 40 de persoane/zi adulte (10 pe oră) și 25 de femei/zi pentru examinare ginecologică (5 pe oră)

- Atenție! Cine nu se înscrie pe liste nu beneficiază de consultări gratuite.

- Atentie! Vor fi consultate în această perioadă: 200 persoane adulte, 125 femei pentru consult ginecologic și toți copii între 0-10 ani.


Ștefan ILIE
PRIMARUL COMUNEI LUNCAVIȚA
PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA
Județul Tulcea

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2021
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.96032500 1632539481