Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
GALA AMBASADEI S.U.A. - MISIUNEA CORPUL PĂCII

GALA AMBASADEI S.U.A. - MISIUNEA CORPUL PĂCIIîN DATA DE 27 SEPTEMBRIE 2012 LA AMBASADA STATELOR UNITE ALE AMERICII DIN BUCURESTI, A AVUT LOC CELEBRAREA A 22 DE ANI DE VOLUNTARIAT REALIZAT DE ORGANIZATIA PEACE CORPS IN ROMANIA. CELEBRAREA A AVUT CA MOTIVATIE SI INCHEIEREA SERVICIULUI PEACE CORP PE TERITORIUL TARII NOASTRE, IN AUGUST 2013, SI S-A DORIT A FI O OPORTUNITATE PENTRU ACTUALII VOLUNTARI PEACE CORPS DE A-SI PREZENTA PROIECTELE PE CARE LE-AU DERULAT PE PARCURSUL ANULUI PE CARE L-AU PETRECUT IN COMUNITATILE GAZDA.

COMUNA LUNCAVITA A FOST PREZENTĂ PRIN Jerremy FAULKNER, VOLUNTAR PEACE CORP, CARE LUCREAZA CA PROFESOR LA LICEUL SIMION LEONESCU LUNCAVITA, DE Bristena ARCUS, PROFESOR LA ACELAȘI LICEU SI DE UN REPREZENTANT AL AUTORITĂȚII LOCALE, - Marian ILIE, MANAGER R.E.C.L.

EXPOZITIA DE MESTESUGURI TRADITIONALE LUNCAVITENE SI ICOANE ESTE REZULTATUL UNUI PROIECT FINANTAT DE PEACE CORPS, IN CARE S-A IMPLICAT SI COMUNITATEA PRIN INTERMEDIUL PRIMARULUI Ștefan ILIE CARE A COFINANTAT PROIECTUL. PROGRAMUL VIZEAZA OFERIREA UNEI EDUCATII NON-FORMALE CARE SA GARANTEZE EDUCABILILOR CU VULNERABILITATI FINANCIARE O MODALITATE CONCRETA DE A SE INTRETINE PRIN INVATAREA UNUI MESTESUG CUM AR FI : IMPLETITUL OBIECTELOR DIN PAPURA, CONFECTIONAREA DE MASTI TRADITIONALE LUNCAVITENE, PICTAREA DE ICOANE PE LEMN SI STICLA SI TESATURI. SELECTIA EDUCABILILOR IMPLICATI IN PROIECT A FOST REALIZATA DE DIRECTOAREA LICEULUI – Ana ARCUȘ.

EXPOZITIA COMUNEI ȘI ȘCOLII DIN LUNCAVIȚA DE LA AMBASADA STATELOR UNITE ALE AMERICII A CONTINUT PRODUSE ALE ACTIVITATILOR PROIECTULUI SI S-A BUCURAT DE UN RĂSPUNS POZITIV ȘI DIN PARTEA AMBASADORULUI Mark H. GITENSTEIN CARE A APRECIAT CA PE TERMEN LUNG, INITIATIVA CONCRETIZATA IN IMPLEMENTAREA PROIECTULUI ESTE BENEFICA ATAT DIN PUNCTUL DE VEDERE AL EDUCABILILOR , CAT SI DIN PERSPECTIVA STRATEGIEI DE DEZVOLTARE COMUNITARA CARE VIZEAZA ATRAGEREA DE TURISTI IN ZONA.

INFO LA https://romania.usembassy.gov/policy/remarks/amb-09272012.html

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2022
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.79645400 1670138801