Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
CUPA RECOLTEI OLD-BOYS LA FOTBAL 2012

CUPA RECOLTEI OLD-BOYS LA FOTBAL 2012ASOCIAȚIA CULTURAL – SPORTIVĂ PARTIZANUL LUNCAVIȚA
PRIMĂRIA COMUNEI LUNCAVIȚA
DIRECȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU SPORT ȘI TINERET TULCEA

ORGANIZEAZĂ îN ZILELE DE 21 ȘI 28 OCTOMBRIE 2012
CUPA RECOLTEI OLD-BOYS LA FOTBAL
EDIȚIA A V-A


VOR PARTICIPA FOȘTI JUCĂTORI DE FOTBAL CU VĂRSTE îNTRE 35-90+ ANI DIN LOCALITĂȚILE LUNCAVIȚA, RACHELU, VĂCĂRENI, GARVĂN, JIJILA, MĂCIN, SMÂRDAN,
REVĂRSAREA, ISACCEA, NICULIȚEL, GRUPATE îN PATRU ECHIPE:
PARTIZANUL Luncavița, PROGRESUL Isaccea, ARRUBIUM Măcin și SARICA Niculițel
MECIURILE VOR AVEA LOC îN SALA DE SPORT „TEOHARE COCA COZMA” DIN COMUNA LUNCAVIȚA, CU îNCEPERE DE LA ORA 11.00, DUPĂ URMĂTORUL PROGRAM:
DUMINICĂ 21 OCTOMBRIE SEMIFINALELE:
ORA 11.00 PARTIZANUL Luncavița – SARICA Niculițel
ORA 12.15 PROGRESUL Isaccea – ARRUBIUM Măcin
DUMINICĂ 28 OCTOMBRIE: FINALA MICĂ (ora 11.00) ȘI FINALA MARE (ora 12.15)
INTRAREA LA MECIURI ESTE GRATUITĂ

PRIN ACEST EVENIMENT, SALA DE SPORT VA FI INAUGURATĂ OFICIAL CU NUMELE DE „TEOHARE COCA COZMA”

INVITAȚI – DUMINICĂ 28 OCTOMBRIE:
TEOHARE COCA COZMA - jurnalist sportiv, comentator, gazetar și fiu al Comunei Luncavița;
GHEORGHE POPESCU – fotbalist, internațional român al Generației de Aur și
partener al Comunei Luncavița;
COSTICĂ CHIRACU – campion național și internațional la box (semigrea) și fiu al Comunei Luncavița;
GIGEL ANDRABULEA – președintele Asociației Cascadorilor Profesioniști din România și fiu al Comunei Luncavița;
PERSONALITĂȚI SPORTIVE, CULTURALE ȘI POLITICE ALE JUDEȚULUI TULCEA

Regulamentul concursului poate fi descarcat de aici.

VĂ AȘTEPTĂM!

Ștefan ILIE
PREȘEDINTELE AOCIAȚIEI CULTURAL-SPORTIVE „PARTIZANUL LUNCAVIȚA”


DA! Partizanul Luncavița a învins cu 6-1 pe Sarica Niculițel și pentru prima dată, după ce am organizat 4 ediții, la cea de a V-a vom juca MAREA FINALĂ cu Progresul Isaccea! Până acum am ocupat lorcurile III (2008), IV (2009), IV (2010) și III (2011). Acum vom fi cel puțin pe locul II. Deci vă așteptăm duminică, 28 octombrie 2012, la ora 12.00 să încurajăm Partizanul Luncavița, alături de invitații noștri! Detalii la: https://www.obiectivtulcea.ro/partizanul-luncavita-pentru-prima-data-in-finala-cupei-recoltei.htmlRezultate


Pentru prima dată de când se desfășoară „Cupa Recoltei“ (old-boys) la fotbal, competiția a fost câștigată de jucătorii organizatorului – Partizanul Luncavița!
în finala mică, Arrubium Măcin a învins cu 4 – 2 Sarica Niculițel; pentru învingători au punctat Ioan Eusebiu Mașca (3) și Dumitru Ene, iar pentru învinși – Grigore Stelian.
Finala mare, partida dintre Partizanul Luncavița și Progresul Isaccea, a început cu un moment de reculegere, ținut în memoria comisarului – șef Aurelian Eni (fost lucrător în cadrul Poliției de Frontieră), fiu și cetățean de onoare al Luncaviței, decedat anul trecut în timpul celei de a IV-a ediții a „Cupei Recoltei“. Lovitura de începere a constat în pase între Teohare Coca – Cozma și Gheorghe Popescu! Gazdele au învins cu 6 – 2; marcatori: Adrian Istrate (3), Aurelian Croitoru (2) și Săndel Licenco, respectiv FlorinCurcă (2).
„Suntem finaliști, am câștigat Cupa! Cupa Recoltei old – boys, ediția a V-a, este la
Luncavița!“, a exclamat Primarul Ștefan Ilie, tot așa cum Teohare Coca – Cozma exclamase pe 7 mai 1986, când Steaua câștiga Cupa Campionilor: „Duckadam apără...Suntem finaliști... Am câștigat Cupa... Cupa Campionilor Europeni este la București!“.
După finala mare a început ceremonia de atribuire a denumirii sălii de sport din comună: „Teohare Coca – Cozma“. Emoționat, Teohare Coca – Cozma a mulțumit și a vorbit despre rolul sportului în educația tinerilor, pentru sănătate. Au urmat alocuțiuni ținute de Gheorghe Popescu și de ceilalți invitați, toți primind trofee și diplome. Premiile au fost oferite de Asociația Partizanul Luncavița, Direcția Județeană Tulcea pentru Sport și Tineret și Primăria Comunei Luncavița, și au constat în diplome, cupe, trofee, tricouri, mingi etc.
Au venit cu prețioase cadouri: Teohare Coca-Cozma – o minge personală cu semnăturile tuturor jucătorilor generației de aur, de la Los Angeles, după meciul România-Columbia (3-1), Gică Popescu – echipament complet de fotbal, Ionel Pană (FRH) – manuale de învățare și predare a
handbalului Gigel Andrabulea – mingi de fotbal, baschet, handbal etc.
Au participat: Teohare Coca-Cozma, Gheorghe Popescu, Horia Teodorescu, președintele CJ,prefectul Lucian Simion, deputatul Octavian Popa, Ionel Pană (purtător de cuvânt al Federației Române de Handbal și al președintelui Cristian Gațu), Gigel Andrabulea (președintele asociației cascadorilor din România), Costică Chiracu (fost campion box-semigrea), Aurelian Chiriac (Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea - care a oferit diplome, cupe, mingi și tricouri), Dumitru Damian și Corneliu Chistrugă (ISJ Tulcea), Petre Marinescu, Anastase Moraru (primar Isaccea), Viorel Chiriță (primar IC Brătianu), Ana Arcuș și Costică Coca (directorul și directorul adj. al Liceului SIMION LEONESCU – cel din urmă fiind profesor de sport și nepotul lui Teohare).
A urmat premierea tuturor agricultorilor și tractoriștilor din Luncavița (peste 60 de persoane, care au primit diplome), apoi dezvelirea afară a unei plăci omagiale în cinstea lui Teohare Coca - Cozma.
Toată lumea (invitații, jucătorii, premianții și spectatorii) a fost invitată la agapa tradițională cu borș de pește și fasole cu afumătură, stropită cu țuică și vin din belșug!
A fost o ediție extraordinară!

https://www.adevarul.ro/

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2023
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.32334800 1696172507