Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
Oborul de gloabe

Oborul de gloabeProces verbal incheiat astazi, 11.01.2007,cu ocazia luarii la oborul de gloabe, a doi cai gasiti nesupravegheati in plantatie de plopi nou infiintata a comunei Luncavița

Primarul comunei Luncavița d-l Stefan Ilie, impreuna cu Viceprimarul comunei Luncavița, d-l Grigore Nicolae, impreuna cu Bulgaru Trandafir si Mihai Gheorghe muncitori in cadrul Primariei Luncavița, Gentimir Nicolae, Buruiana Gheorghe, Mitache Costica, persoane care beneficiaza de avantajele Legii 416/2001 si presteaza munci in folosul comunitatii, in dimineata zilei de 11.01.2007, orele 08.30 ne-am deplasat in islazul comunei Luncavița unde sunt plantati un numar de 5000 puieti de plop, deoarece in acesta zona se aflau doi (2) cai nesupravegheati care distrugeau noua plantatie.
Ajunsi la fata locului am constatat un numar de aproximativ 250 puieti de plop afectati prin roaderea acestora de catre respectivele cabaline.
In consecinta am procedat la prinderea acestora si introducerea lor in oborul de gloabe procedand conform HCL nr 21/30.08.2006.
Desi in ultimele doua luni de zile Primaria Luncavița si Politia Locala au instiintat cetatenii comunei despre interzicerea lasarii nesupravegheate a animalelor, totusi caii in cauza au continuat sa fie lasati liberi provocand zilnic stricaciuni.
Am procedat in ultimele doua luni la izgonirea acestora desi imediat caii se intorceau in plantatie si am trecut la avertizarea propietarilor acestor animale, care insa nu au recunoscut ca sunt ale lor.

In urma strangerii acestor animale la oborul de gloabe,
s-a prezentat cetateana Marcu Anica din localitatea Rachelu Comuna Luncavița care a recunoscut ca unul din acesti cai este al familiei ei.
Caii se afla in continuare in oborul de gloabe.
Drept pentru care am incheiat prezentul proces verbal in doua exemplare.

Data 11.01.2007

Primar Stefan Ilie
Viceprimar Grigore Nicolae
Bulgau Trandafir
Gheorghe Mihai
Gentimir Nicolae
Buruiana Gheorghe
Mitache Costica

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2024
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.62264600 1708634376