Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Cupa Recoltei OLD-BOYS la fotbal 2013PRIMĂRIA COMUNEI LUNCAVIȚA
ASOCIAȚIA CULTURAL – SPORTIVĂ PARTIZANUL LUNCAVIȚA


ORGANIZEAZĂ îN ZILELE DE 20 ȘI 27 OCTOMBRIE 2013

CUPA RECOLTEI OLD-BOYS LA FOTBAL


EDIȚIA A VI-A


VOR PARTICIPA FOȘTI JUCĂTORI DE FOTBAL CU VĂRSTE îNTRE 40 – 90+ ANI DIN LOCALITĂȚILE LUNCAVIȚA, RACHELU, VĂCĂRENI, GARVĂN, JIJILA, MĂCIN, SMÂRDAN,
REVĂRSAREA, ISACCEA, NICULIȚEL, GRUPATE îN PATRU ECHIPE:
PARTIZANUL Luncavița, PROGRESUL Isaccea, ARRUBIUM Măcin și SARICA Niculițel

MECIURILE VOR AVEA LOC LA BAZA SPORTIVĂ „Gheorghe POPESCU” DIN COMUNA LUNCAVIȚA, CU îNCEPERE DE LA ORA 10.30, DUPĂ URMĂTORUL PROGRAM:

DUMINICĂ 20 OCTOMBRIE SEMIFINALELE:
ORA 10.30 PROGRESUL Isaccea – SARICA Niculițel
ORA 12.00 PARTIZANUL Luncavița – ARRUBIUM Măcin
DUMINICĂ 27 OCTOMBRIE: FINALA MICĂ (ora 10.30) ȘI FINALA MARE (ora 12.00)
INTRAREA LA MECIURI ESTE GRATUITĂ

PRIN ACEST EVENIMENT, BAZA SPORTIVĂ VA FI INAUGURATĂ OFICIAL CU NUMELE DE „Gheorghe POPESCU” (ora 13.30)

VOR PARTICIPA DUMINICĂ 27 OCTOMBRIE:

INVITAT DE ONOARE:
GHEORGHE POPESCU – sportiv cu renume internațional, membru al echipei naționale de fotbal „Generația de Aur” și partener al Comunei Luncavița;
PERSONALITĂȚI SPORTIVE, CULTURALE ȘI POLITICE NAȚIONALE, JUDEȚENE ȘI LOCALE

PROGRAM CUPA RECOLTEI OLD-BOYS LA FOTBAL


- DUMINICĂ 20 OCTOMBRIE, SEMIFINALELE, CU îNCEPERE DE LA ORA 10.30 LA BAZA SPORTIVĂ „Gheorghe POPESCU” LUNCAVIȚA:
- PRIMA SEMIFINALĂ: PROGESUL Isaccea – SARICA Niculițel,
- A DOUA SEMIFINALĂ: PARTIZANUL Luncavița – ARRUBIUM Măcin
- DUMINICĂ 27 OCTOMBRIE, FINALELE CU îNCEPERE DE LA ORA 10.30 (îNTÂI FINALA MICĂ, APOI FINALA MARE) LA BAZA SPORTIVĂ „Gheorghe POPESCU” LUNCAVIȚA:


REGULAMENT CUPA RECOLTEI OLD-BOYS LA FOTBAL


- COMPETIȚIA SE DESFĂȘOARĂ PE TEREN MARE, CU ECHIPE DE 11 JUCĂTORI
- MECIUL ARE 60 DE MINUTE, CU REPRIZE DE 30 MINUTE ȘI PAUZE DE 15 MINUTE;
- PARTICIPĂ JUCĂTORI VETERANI, CU VÂRSTE CUPRINSE îNTRE 35-90+ DE ANI;
- PE TEREN POT FI îN ACELAȘII TIMP DOAR MAXIM 3 JUCĂTORI CU VĂRSTE îNTRE 35 (îMPLINIȚI) ȘI 40 DE ANI; RESTUL JUCĂTORILOR TREBUIE SĂ AIBĂ MINIM 40 DE ANI îMPLINIȚI.
- NU POT PARTICIPA JUCĂTORI ACTIVI, LEGITIMAȚI îN FRF, INDIFERENT DE VÂRSTA LOR;
- FIECARE ECHIPĂ, PARTIZANUL, ARUBIUM, PROGRESUL ȘI SARICA, VOR VENI CU TABELE CU JUCĂTORII, CU VÂRSTELE LOR, îNSOȚITE OBLIGATORIU DE COPII DE PE CĂRȚILE DE IDENTITATE (TABELELE VOR FI FĂCUTE îNAINTE DE SOSIREA LA STADION !!!);
- JUCĂTORII CĂRORA LE LIPSESC DOCUMENTELE ȘI MAI ALES COPIILE DE PE CĂRȚILE DE IDENTITATE, NU VOR PARTICIPA îN JOC;
- POT FI FĂCUTE SCHIMBĂRI NELIMITATE, îNSĂ CU RESPECTAREA REGULILOR DE MAI SUS;
- NU SUNT ADMISE îNCĂLCĂRI ALE REGULAMENTULUI !!! îNCĂLCAREA ATRAGE ANULAREA REZULTATELOR OBȚINUTE
- TOȚI JUCĂTORII VOR PURTA PANTOFI SPORT DE SALĂ SAU PENTRU GAZON SINTETIC. ESTE INTERZISĂ FOLOSIREA CRAMPOANELOR!
- LA SFÂRȘITUL TIMPULUI REGULAMENTAR, îN CAZ DE EGALITATE, SE VOR EXECUTA LOVITURI DE LA 11 M, CÂTE 5 DE FIECARE ECHIPĂ, IAR îN CAZ DE O NOUĂ EGALITATE, CÂTE O LOVITURĂ, PÂNĂ CE UN JUCĂTOR RATEAZĂ. FIECARE JUCĂTOR ARE DREPTUL LA O SINGURĂ LOVITURĂ.
- ARBITRII VOR FI DIN CAMPIONATUL JUDEȚEAN DE FOTBAL
- ASISTENȚA MEDICALĂ ESTE DE SPECIALITATE
- PREMIILE VOR FI ACORDATE DE PRIMĂRIA LUNCAVIȚA ȘI ASOCIAȚIA CULTURAL SPORTIVĂ ”PARTIZANUL LUNCAVIȚA”
o DUPĂ PREMIERE, TOȚI JUCĂTORII ȘI SUPORTERII VOR PARTICIPA LA AGAPA TRADIȚIONALĂ OFERITĂ DE PRIMĂRIA COMUNEI LUNCAVIȚA
stampila primarie 2013


Rezultatele Cupei Recoltei Old-Boys la fotbal - 2013


SEMIFINALE - 20.10.2013
ora 10:30 PROGRESUL Isaccea - SARICA Niculițel 6-3 (4-2 la pauză)
Au marcat:
PROGRESUL: Florin CURCĂ (3); Marian GHICA; Angel COMĂNICI; Adrian POPESCU;
SARICA: Bogdan RĂZNOVEANU (2); Ion IORGA

ora 12:00 PARTIZANUL Luncavița - ARRUBIUM Măcin 4-1 (1-1 la pauză)
Au marcat:
PARTIZANUL: Petrus IVAN; Petrică CARAGEA; Adrian ISTRATE; Aurelian CROITORU
ARRUBIUM: Iulian ARHIRE

Brigada de arbitri: Petre CÂRLIG (la centru în primul meci), Ismail GIHAN (la centru în al doilea meci) și Constantin MÂNDRILĂ

Asistență medicală specializată, oferită de serviciul de ambulanță al județului Tulcea
Spectatori 302

Cupa Recoltei Old-Boys, se afla la cea de-a VI-a ediție. Căștigătorii au fost de-a lungul timpului: 2008 SARICA; 2009 ARRUBIUM; 2010 ARRUBIUM; 2011 PROGRESUL; 2012 PARTIZANUL.
Clasamentul anului 2012, la inaugurarea sălii de sport „Teohare COCA-COZMA”: 1 PARTIZANUL; 2 PROGRESUL; 3 ARRUBIUM; 4 SARICA

Duminica viitoare, pe 27 octombrie și cu începere de la 10:30, vor avea loc finala mică, între SARICA și ARRUBIUM și de la ora 12:00 finala mare, între PARTIZANUL și PROGRESUL. Ambele finale sunt o reeditare ale celor de anul trecut.

Cu această ocazie, va fi inaugurată oficial baza sportivă „Gheorghe POPESCU” chiar în prezența marelui jucător și a altor oficialități locale, județene și naționale!”
Cupa Recoltei OLD-BOYS - fotbal și spectacol


Duminică, 27 octombrie 2013, la Luncavița a fost și fotbal și spectacol! Cupa Recoltei OLD-BOYS la fotbal - de la Luncavița, ajunsă la ediția a VI-a, a fost organizată ca în fiecare an de Primăria Luncavița și Asociația cultural-sportivă Partizanul din Luncavița. Marea și mica finală au fost meciurile care au inaugurat noua bază sportivă a comunei, care de duminică poartă oficial denumirea de „Gheorghe POPESCU”.

Activitatea fotbalistică de duminică s-a desfășurat chiar în prezența marelui jucător de fotbal, fostul internațional Gheorghe POPESCU, vădit emoționat de întreaga organizare a cetățenilor comunei, prezenți și ei în număr mare, pe cele 512 locuri ale tribunelor noului stadion. Alte înalte oficialități ale județului au fost prezente: Președintele CJ Tulcea, Horia TEODORESCU; Prectul de Tulcea Lucian-Eduard SIMION; deputatul Marius-Octavian POPA; deputatul Marian GHIVECIU; Inspectorul General Școlar Dumitru DAMIAN; Președinta Colegiului Medicilor Tulcea Emilia STAMATE; Președintele AJF Tulcea Petre BADEA, Directorul adj. Direcția Silvică Tulcea Costel PETCU; Directoarea Liceului Tehnologic „Simion LEONESCU” Luncavița, Ana ARCUȘ etc.

Finala Mică: SARICA-ARRUBIUM : 2-3 (2-0)
Finala Mare: PARTIZANUL- PROGRESUL: 3-2 (1-0)
Au marcat în finala mare: Partizanul: Petruș IVAN, Aurelian CROITORU (din 11 m - după un fault asupra lui Romică BUTAN ) și Adrian ISTRATE (golul victoriei dintr-o pasă și o cursă superbă a lui CROITORU). Progresul: Adrian PETRESCU (ambele).

După meci a avut loc ceremonia oficială de inaugurare a bazei sportive și premierea jucătorilor și a echipelor de fotbal. Primul invitat la microfon a fost Gheorghe POPESCU, care a mulțumit pentru aprecierea acordată de cetățenii comunei, a reafirmat rolul și importanța sportului mai ales în mediul rural, mărturisind că a rămas impresionat de investițiile în sport de la Luncavița. Primarul a citit și i-a inmânat HCL nr. 52/30.08.2013 privind acordarea denumirii „Gheorghe POPESCU”, precum și trofeul Cupa Recoltei 2013. Au primit pe rând trofee și celelalte oficialități prezente. Atât Horia TEODORESCU cât și Lucian-Eduard SIMION au oferit din partea instituțiilor pe care le conduc, alte diplome și cupe, atât lui Gheorghe POPESCU cât și echipelor.

A urmat premierea fotbaliștilor cei mai buni: Antrenor- Nicolae BUTAN (PARTIZANUL); Vârf - Adrian ISTRATE (PARTIZANUL - elev al lui G. POPESCU); Mijlocaș - Florentin STAN (ARRUBIUM); Apărător - Adrian PETRESCU (PROGRESUL) și Cezar MARGINE (ARRUBIUM); Pasator- Adrian MOLDOVEANU (SARICA); Portar - Cristi MUNTEANU (PROGRESUL); Jucător - Aurelian CROITORU (PARTIZANUL); Experimentat - Marius ENE (PARTIZANUL); Fair-play - Iulian MOCANU (SARICA)

Ceremonia s-a încheiat cu dezvelirea plăcii omagiale : „îN SEMN DE ALEASĂ PREȚUIRE PENTRU Gheorghe POPESCU, SPORTIV CU RENUME INTERNAȚIONAL, STÂLPUL APĂRĂRII ECHIPEI NAȚIONALE DE FOTBAL A ROMÂNIEI, SUPRANUMITĂ „GENERAȚIA DE AUR”, CU OCAZIA ATRIBUIRII DENUMIRII BAZEI SPORTIVE, AM DEZVELIT ACEASTĂ PLACĂ OMAGIALĂ.”

Totul s-a încheiat cu agapa tradițională, cu borș de pește și fasolică la ceaun în care bucătari au fost angajații Primăriei Luncavița, coordonați de master chef-ul Licuța CARDON !


Ștefan ILIE
PRIMARUL COMUNEI LUNCAVIȚA
JUDEȚUL TULCEA

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2024
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.12252500 1719304739