Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
Mos Nicolae in comuna Luncavița

Mos Nicolae in comuna LuncavițaJoi, 5 decembrie 2013, în ajun de Sfântul Nicolae, am primi vizita, pentru a noua oară consecutiv, a prietenilor noștri din Anglia, conduși de Freederick Charles COX, care au oferit cadouri – pom de iarnă tuturor elevilor Liceului Tehnologic „Simion LEONESCU”, începând cu primele grupe de la grădiniță și până la ultimele clase de liceu. în total peste 750 de elevi cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani au primit și în acest an daruri aduse de reprezentantul fundației „Baby AID”, în parteneriat cu Asociația „Viața Zâmbește” din Luncavița.

Astfel, deși anul trecut se părea că s-a ajuns la finalul colaborării, spre bucuria noastră, parteneriatul s-a prelungit și în 2013, iar de la acești oameni minunați, conduși de Fred COX, noi am învățat cu adevărat ce înseamnă să dăruiești din inimă, să fii voluntar, să iubești necondiționat pe cei din jur, să ierți și să treci cu vederea nepăsarea sau batjocura altora.

împreună cu ei am pus bazele unei continuități a programelor sociale înființând, împreună cu Consiliului Local al Comunei Luncavița și alți localnici, un ONG cu același scop, „Viața Zâmbește”. Acesta va prelua misiunea lui Fred și a noastră, a tuturor celor care i-au fost parteneri, și împreună cu autoritățile locale, alți sponsori și voluntari va implementa și în anii următori programe pentru elevi, tineri și alte categorii sociale. Deja în ultimii trei ani Asociația Viața Zâmbește a desfășurat ample programe în cadrul activităților social-culturale ale Comunei Luncavița, colaborând cu diverse instituții și obținând programe de finanțare inclusiv de la Banca Mondială.

Mulțumesc domnului Freederick Charles COX pentru cele nouă minunate prezențe la școala din Luncavița și Rachelu, pentru sprijinul acordat bătrânilor, bolnavilor și altor categorii defavorizate!

Ștefan ILIE

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2022
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.83282600 1664112889