Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
CUPA „CETĂȚUIA LUNCAVIȚEI” 2016

CUPA „CETĂȚUIA LUNCAVIȚEI” 2016Bun găsit dragi prieteni, elevi sportivi, părinți, antrenori și iubitori ai artelor marțiale, la cea de-a doua ediție a Cupei CETĂȚUIA LUNCAVIȚEI!

Ne bucurăm foarte mult că la această a doua ediție, numărul sportivilor înscriși s-a dublat, că putem oferi și noi un strop de recunoștință elevilor care practică acest nobil sport, prin organizarea acestui concurs!

„Mens sana in corpore sano” spunea un vechi dicton latin, al poetului Juvenal, adică „minte sănătoasă în corp sănătos”, mai mult decât atât, sportul înnobilează sufletul, formeaza caractere, întărește spiritul si dezvoltă aptitudini, așa că rolul autorităților locale de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina, trebuie să crească din ce în ce mai mult!

Aici la Luncavița, competițiile educaționale sportive cresc ca număr și ca intensitate de la an la an, în diverse domenii: arte marțiale, dans sportiv, fotbal, ciclism, caiac-canoe, alături de cele pentru protecția Mediului, cultură, sau tradiție. Toate sunt pentru generațiile actuale și viitoare, în onoarele celor trecute, și sper eu ca în viitor aceste activități să se extindă în tot mai multe comune și orașe ale județului Tulcea și ale țării.

Pentru organizarea acestei competiții, vreau să mulțumesc și eu colegilor din aparatul de specialitate, din Consiliul Local, cetățenilor comunei Luncavița, care în marea lor majoritate solicită și aprobă astfel de activități, tinerilor sportive, părinților și antrenorilor, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Tulcea și nu în ultimul rând clubului NIPPON BUDO SPORT TULCEA și conducătorului acestuia, sensei Nicolae PNUȚĂ, pe care vreau să-l felicit personal pentru complexitatea competițiilor pe care le realizează și pentru înaltul nivel de performanță la care a ajuns cu sportivii!

Succes astăzi și așa cum se obișnuiește la o astfel de competiție dedicată artelor marțiale, „OSU”!

Ștefan ILIE,
PRIMARUL COMUNEI LUNCAVIȚA,
Județul Tulcea

Sala de Sport „Teohare COCA-COZMA” din Luncavița
Duminică, 10 aprilie 2016

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2023
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.54173700 1695435421