Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Padurea Luncavița Valea FagilorC Ă T R E
ADMINISTRATIA PARCULUI NATIONAL MUNTII MACINULUI
DOMNULUI DIRECTOR VIOREL ROSCA


Domnule Director,
In calitate de Primar al Comunei Luncavița, va transmit cele mai sincere multumiri pentru implicarea si ajutorul acordat in activitatea social-economica a localitatilor aferente Parcului National Muntii Macinului.

In aceasta directie vizita organizata de Parcul National Muntii Macinului in Austria si Slovenia, la care au fost invitate autoritatile locale dobrogene din comunele ce se interfereaza cu aceasta importanta zona protejata a tarii, a fost deosebit de benefica pentru Comuna Luncavița, practic, pentru noi primarii care au participat a fost ca un curs de perfectionare de notorietate europeana.

Apreciez ca foarte interesante discutiile pe care le-am avut in aceste doua tari cu primari din localitatile parcurilor lor nationale, deoarece am descoperit modul prin care a fost implementata legatura dintre natura protejata si interesul comunitatilor locale. Foarte multe activitati pe care le-am intalnit in Austria si Slovenia, pot fi introduse cu succes si in localitatile din jurul Parcului National, activitati turistice si economice care sunt strict in interesul locuitorilor, activitati care impletesc traditia locala cu normele Uniunii Europene.

Deasemenea un mare succes al acestei vizite a fost apropierea dintre autoritatile parcului si autoritatile locale, cea ce reprezinta un pas inainte pentru o colaborare cat mai constructiva, dar mai ales constientizarea de catre noi primarii a importantei protejarii ariilor naturale.

Va multumesc inca odata de invitatia adresata si de experienta acumulata in aceasta vizita si asugurandu-va de toata consideratia Comunei Luncavița va promitem ca vom colabora impreuna in sprijinul naturii si spre interesul comunitatilor locale.

Primar,
Prof. Stefan Ilie

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2023
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.23093700 1695432666