Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Luncavita & Caras-SeverinC A T R E
PRIMARIA COMUNEI LUNCAVITA
JUDETUL CARAS-SEVERINDomnului Primar,

Stimate domnule Primar al comunei Luncavita, jud. Caras-Severin,
mă numesc Ştefan Ilie, am 28 de ani şi sunt Primarul com. Luncaviţa, jud. Tulcea. De mult intenţionez să cunosc Comuna Luncaviţa pe care o conduceţi şi să încerc a stabili o legătură între aceste două comune cu acelaşi nume şi care sunt destul de cunoscute în România. De meserie sunt profesor de istorie şi am învăţat că localităţile care au aceiaşi denumire au un punct comun, o legătură pierdută în timp, dar pe care împreună o putem descoperi, dacă bineînţeles sunteţi şi dumneavoastră de acord. Am descoperit pe Internet comuna dumneavostră şi am observat că avem anumite lucruri asemănătoare, mai ales în privinţa reliefului. În prezent şi noi lucrăm la o pagină de Internet pentru a putea prezenta comuna noastră. Am sperat să vă întâlnesc la Bucureşti la întâlnirea Asociaţiei Comunelor din Romania, însă nu aţi fost prezent, poate însă ne vom cunoaşte în altă ocazie.
Deşi majoritatea comunelor din România intenţionează să dezvolte legături cu alte localităţi din străinătate, de ce nu s-ar realiza o înfrăţire între două localităţi romăneşti.

Adresa noastra de e-mail este primarialuncavita@yahoo.com . Dacă ne veţi trimite adresa dumneavoastra de e-mail, vă voi putea trimite câteva materiale despre Luncaviţa tulceană.

În speranţa unui început de colaborare pe termen lung, vă mulţumesc anticipat.

Cu deosebit respect,
Primarul Comunei Luncaviţa-Tulcea

Prof. Ştefan Ilie

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2021
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.65279300 1634825786