Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Retrospectiva activitati de modernizare, reabilitări, construcții noiÎmpreună pentru o comună mai frumoasă și în care sănătatea să ne preocupe pe toți.

Apă și canalizare, servicii publice de care nu ne mai putem lipsi!
Toți trebuie să ne îngrijim ca ele să funcționeze permanent, fără rateuri!
Am înțeles acest lucru din primele clipe, am făcut tot ce se poate ca serviciul de apă să se îmbunătățească iar cel de canalizare sa nu fie blocat. Și despre asta pot vorbi mult. Dar nu e cazul.
Facem tot ce se poate ca stația de epurare sa funcționeze permanent fără probleme. Alături de angajații Utilităților Publice, personal specializat în aceasta perioadă face o revizie completă a stației, în așa fel încât toți cetățenii, ce-și plătesc la timp acest serviciu sa fie mulțumiți.
Toate componentele stației vor fi curățate, practic nu va rămâne nici un element care să nu fie pus în funcțiune. Aceasta, pentru ca am realizat ca nu s-a făcut niciodată o astfel de operațiune, cea ce a dus de multe ori la blocaje sau sancțiuni.
De asemenea, am speranța să putem achiziționa o vidanja în cât mai scurt timp, atât de necesară serviciului de apă și canalizare cât și în situații de urgență.
Fiecare dintre noi, aleși sau angajați trebuie să fim corecți în a cheltui banii fiecărui cetățean plătitor corect de taxe.
Sunt omul care va direcționa banii bugetului local numai pentru îmbunătățirea serviciilor publice, sustinut de Consiliul Local, pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor, sub toate formele.
Mulțumesc tuturor celor implicați!


Iorga Aurel, Primarul Comunei Luncavița


Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2023
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.52335000 1679719043