Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Sărbătoarea Teilor - editia a-XXa - 3 Iulie 2022 - Terenul de sport din Luncavița„Sărbătoarea Teilor”, evenimentul așteptat de noi toți, se va desfășura, duminică, 3 iulie 2022, între orele 14:00 și 22:00, aflându-se la cea de-a XX-a ediție organizată.

Pentru că ne dorim ca spectacolul să fie apropiat în special, locuitorilor comunei, anul acesta locația s-a schimbat pe terenul de sport din Luncavița. În plus, acest loc oferă mai multă siguranță în caz de fenomene meteorologice neprevăzute, cum întâlnim deseori în ultima vreme.

Sărbătoarea Teilor - editia a-XXa - 3 Iulie 2022 - Terenul de sport din Luncavița

„Sărbătoarea Teilor”, este prilejul pentru ca noi toți :
• să fim mândri de talentul și efortul copiilor noștri din Ansamblul folcloric „Ghiocel de la Luncavița”, Grupul de chitare „Andantino” și Grupul vocal din cadrul ansamblului folcloric,
• să ne bucurăm de prezenta artiștilor invitați, Marcel Pavel, care va avea un recital extraordinar de la ora 16,00, Taraful Cleante și Diana Matei, Vali Vijelie, Valentina Sanfira, Alessia, Narcotic Sound, Dobrogea Band,
• să apreciem produsele noastre tradiționale, meșteșugurile locale și artizanii fagurilor de miere,
• să ne bucurăm de compania cunoscuților și a celor care au plăcerea să participe din alte localități, în afara retelelor de socializare, ce ne-au răpit în ultima vreme.

În această idee, îndemn la o participare în aer liber, fără deplasare auto, astfel încât mediul ambiant să fie cât mai prietenos.

Sperăm să ne bucurăm de vreme bună, spectacol reușit și implicare pe măsură!
Primarul Comunei Luncavita,
Aurel Iorga

Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2023
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.07532000 1695431296