Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Dobroge, pământ iubitO piesa de suflet iar acum cel mai de preț proiect semnat Laura Mocăniță

Asadar, dragi prieteni, cu emoție și bucurie vin în fața dumneavoastră cu acest omagiu muzical dedicat Dobrogei mele frumoase, acest tărâm binecuvântat unde m-am născut și crescut!

Piesa a fost înregistrată alături de renumita Orchestră Moldovlaska din Chișinău, dirijată cu mult profesionalism de către Slavic Si Victoria Stefanet și Dorin Buldumea, cărora pe această cale le mulțumesc din suflet pentru această ocazie deosebită!

În realizarea acestui proiect am avut parte de o echipă excelentă, o orchestră excepțională și cei mai frumoși și talentați copii și anume elevii mei din cadrul Grupului Vocal “Ghiocelul” din Luncavita!

Vă multumesc din suflet pentru implicare și dăruire!

Acest minunat proiect muzical îi aparține în totalitate domului dirijor, Aurelian Croitoru , fără de care nu as fi ajuns să am azi asemenea realizări și bucurii! Aș dori sa îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce face pentru mine! Vă iubesc și va prețuiesc, domn profesor!

Multumesc din toată inima, Vio Mark și Radu Chincev pentru cel mai frumos videoclip și pentru cea mai mare implicare! Sunteți deosebiți! Vă pup cu mare drag și mult respect!

Multumesc din suflet pentru toată implicarea și ajutorul acordat domnului primar al Comunei Luncavita, Aurel Iorga, domnului Ilie Marian, Preotului Croitoru Marius și doamnei Gabriela Niculița Manghiuc!

Studio Înregistrări : Ion Condrea
Hairstyle - Madalina Manole
Make-up - Tania Eliza Nițor
Rochie și costum popular - Giorgiana Safca și Steluța Ciobanu

Cu emoție vă invit să vizionați acest proiect de suflet! Abia aștept să văd părerile dumneavoastră!
Cu prețuire, Laura MocănițăToate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2023
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.86022600 1701429538