Comuna Luncavita

Comuna Luncativa

Tipareste
Sarbatoarea Teilor la Luncavița 2007
Editia a VI-a

Sarbatoarea Teilor la Luncavița 2007

…a fost extraordinar…


Duminica 1 iulie 2007, pe terenul de fotbal al localitatii, cu incepere de la orele 15.00 a avut loc a VI-a editie a "Sarbatorii Teilor la Luncavița".

O editie reusita!

Luncavitenii stiu sa se distreze de sarbatoarea lor, Sarbatoarea Teilor! Au fost peste 5000 de oameni, de la cei mai mici copii pana la respectabilii octogenari ai comunei.

Luncavița a sarbatorit alaturi de celelate localitati vecine, carora le-a prezentat distinsii invitati: Ileana Ciuculete, Florentina Suciu. Florin Petrescu (Axinte), Baladele Deltei Tulcea, Copilul de Aur, Tavi Colen (Talisman), ION din Romania, N & D, Nicu Albu si multi multi altiii.

Sarbatoarea a inceput, dupa cum era si firesc cu „Geamparaua Teilor”, compusa special in 2001 de Puiu Spiru si cantata de Primarul comunei Stefan Ilie, acompaniat de minunatul ansamblu folcloric „Baladele Deltei”.

Au fost ciorbe de peste, miel si purcel la ceaun (cu salata de varza si rosii), mici, bere si vin dobrogean. Peste tot te intampina mierea de albine prin mirosul de tei care strabate Luncavița.

Petrecerea a tinut pana aproape de zori, incheindu-se cu un minunat foc de artificii!

La Multi Ani Luncavița!
La Multi Ani de Sarbatoarea Teilor!
…a fost extraordinar…..


Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat!

Prof. Stefan Ilie,
Primarul Comunei Luncavița


Toate drepturile sunt rezervate Primaria Luncavita © 2022
Realizat de EuroMarket.ro Servicii profesionale web design & seo
Security check 0.74923400 1670144492