Site Oficial Comuna Luncavita judetul Tulcea Site Oficial Comuna Luncavita judetul Tulcea
Comuna Luncavita
Comuna Luncavita
  Despre Luncaviţa
Legislație 
Conducere 
Organizare 
Programe și strategii 
Rapoarte și studii 
1. Prezentarea Comunei 
2. Societatea și cultura 
3. Mediul Instituțional Local 
4. Economia 
5. Analiza SWOT a comunei Luncavița 
6. Strategia de dezvoltare 2012-2016 
7. Strategia de dezvoltare 2014-2020 
8. Luncavița in imagini 
  Jurnal de activități
Activități sportive 
Activități sportive 2023 
Activități sportive 2024 
Anunțuri utile 
Comunitate 
Cultură, religie și tradiție 
Educație 
Evenimente 
Proiecte 
Serviciul Social 
Modernizări, Reabiliatări, Asfaltări 
Sănătate 
Codul Etic al Consiliului de Administratie al UPL
Organigrama societatii UPL
Planul de administrare pentru perioada 2023 - 2027
Situatii Financiare 2023
Situatii Financiare 2022
Situatii Financiare 2021
Raport de activitate 2023
Raport de activitate 2022
Raport de activitate 2021
UPDATE Luncavita Rezervor apă 200mc, gresie trapeză Rachelu, sprijiniri maluri prin piatra
Arhiva articole si informatii
  Informații de interes public
Solicitare Infomații. Legislație 
Buletinul Informativ Legea 544/2001 
Buget din toate sursele de venit 
Bilanturi contabile 
Achiziții publice 
Formulare tipizate și online 
  Transparența decizională și liberul acces la informațiile de interes public
ANAF 
Comunicări către SC UPL SRL 
Impozite și Taxe Locale 
Proiecte în implementare 
Proiecte supuse dezbaterii 
Bugetul Comunei Luncavița 
Comunicarea actelor fiscale 
Comunicarea Anunțurilor Publice 
Declarația de aderare la valorile fundamentale 
Dispozitiile primarului 
Organigrama 
Parteneri 
Proiecte realizate 
Servicul de Voluntariat pentru Situații de Urgență 
Stare civilă 
S.P.C.L.E.P. 
Urbanism 
Vânzări terenuri agricole 
  Comunitate
Cultura si traditii 
Educatie Europeana 
Invatamant 
Persoane Juridice 
Sănătate 
Sport 
Viata sociala 
Viata spirituala 
Organizatii in comuna 
Cetateni de onoare 
  Consiliul Local
Membrii Consiliului Local 
  Hotărâri de consiliu
Hotărâri 2004-2008 
Hotărâri 2008-2012 
Hotărâri 2012-2016 
Hotărâri 2017-2020 
Hotărâri 2021-2025 
  Declarații de avere și interese
Declarații aleși locali 
Declarații personal Primărie 
Declarații personal Utilități Publice 
  Info utile
Agenția Națională Antidrog 
Linkuri utile 
Turism & imprejurimi 
Evenimente 
Campionii Educației Digitale 
Evenimentele lunii iunie 2014 
  Utilităţi Publice Luncaviţa
Anunțuri publice 
Obligațiile Întreprinderii Publice 
Raportări anuale 
Situații financiare 
Codul Etic al Consiliului de Administratie al UPL 
Organigrama societatii UPL 
Orgranigrama SC UPL SRL 
Planul de administrare pentru perioada 2023 - 2027 
Contact
Informații de contact
Harta Comunei
Harta Site web
Alte informatii
GDPR - Protecția datelor personale


plateste online taxe impozite si amenzi
Achizitionare online Permise de pescuit si Permise de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii
eXTReMe Trackerplateste online taxe impozite si amenzi

Informații și documente oficiale ale Comunei Luncavița

Informații și documente oficiale ale Comunei Luncavița puteți găsi în Monitorul Oficial Local, la link-ul https://emol.ro/luncavita-tl sau accesând legăturile din partea din dreapta paginii
Informațiile Biroului Electoral de Circumscriptie Comunală Luncavița, se regăsesc în Monitorul Oficial Local în secțiunea Alte documente

Proiect: Conect Luncavița - JurilovcaProiect: Biblionet la Luncavița Vineri, 4 februarie, cu începere de la orele 15.00, la Luncavița, în cadrul Punctului de Acces Public la Internet al Comunei Luncavița (PAPI) precum și în Biblioteca Comunală Luncavița, s-au desfășurat două lansări de proiecte. Ele sunt la fel de importante, nu pot fi clasate pe poziții diferite, însă le vom prezenta în ordinea lansării lor! BRAVO LUNCAVITA! Stefan ILIE PUTEȚI
Tipărește

Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca
Proiect: Biblionet la Luncavița
Vineri, 4 februarie, cu începere de la orele 15.00, la Luncavița, în cadrul Punctului de Acces Public la Internet al Comunei Luncavița (PAPI) precum și în Biblioteca Comunală Luncavița, s-au desfășurat două lansări de proiecte. Ele sunt la fel de importante, nu pot fi clasate pe poziții diferite, însă le vom prezenta în ordinea lansării lor!

BRAVO LUNCAVITA!


Stefan ILIE

PUTEȚI CONSULTA BROȘURA ”PUNTE DOBROGEANĂ - ATRACȚII TURISTICE - LUNCAVIȚA - JURILOVCA" apasand aici

Schimb de bune practici în vederea dezvoltării sectorului turistic din Nord - Estul Dobrogei pe traseul "Parcul Național Munții Măcinului – Lacul Razim"
Proiectul este finanțat prin programul CONECT din cadrul proiectului național Economia Bazată pe Cunoaștere a Ministerului Comunicațiilor și Științei Informaționale, în cadrul activității numărul 2 "schimb de bune practici".
în cadrul proiectului, Comuna Luncavița are ca partener Comuna Jurilovca desfășurând în comun activități pentru îndeplinirea următoarelor obiective:

1. Conștientizarea cetățenilor cu privire la potențialul turistic zonal prin creerea unei broșuri cu trasee tematice comune, cu informații despre unicitatea zonei și a serviciilor oferite.

2. Dezvoltarea de servicii noi în cadrul PAPI Luncavița “Punct de Informare Turistică” folosindu-se personalul RECL si infrastructura informaționala a Comunei Luncavița, pe modelul PIT Jurilovca;

3. Reaplicarea reciprocă a experiențelor în domeniul dezvoltării turismului și a activităților ce pot fi puse în aplicare prin intermediul PAPI, cu sprijinul ONG-urilor locale, a cetățenilor și UAT-urilor între partenerii din proiect.

4. Sprijin pentru facilitarea integrării durabile pe piața muncii a persoanelor specializate în domeniu, si promovarea culturii antreprenoriale, prin furnizarea serviciilor de sprijin si suport pentru grupul tinta din zonele rurale in vederea dezvoltarii economice locale.

La eveniment au participat:
- două grupuri formate din câte 20 de persoane, din Luncavița și Jurilovca, care vor fi instruiți și sprijiniți în vederea realizării de activități antreprenoriale, pentru dezvoltarea economică locală,
- Realizatorii proiectelor: Marian ILIE, manager RECL Luncavița și Paul CONDRAT, manager RECL Jurilovca
- Ana GIOVANI, coordonator regional în cadrul programului Economia Bazată pe Cunoaștere
- Viorel ROȘCA, directorul Parcului Național Munții Măcinului, alți rangeri ai parcului
- Ana Maria CAZACU, coordonatorul Grupului de Acțiune Locală ”Munții Măcinului, Podișul Dobrogei de Nord”
- Reprezentanți ai Ocolului Silvic Măcin și ai Direcției Silvice Tulcea, reprezentanți ai Alcolvin Măcin, reprezentanți ai Consiliului Județean Tulcea și ai Instituției Prefectului,
- Alexandru BOUREANU, directorul Centrului Cultural Județean
- Ana ARCUȘ, directorul Școlii de Arte și Meserii ”SIMION LEONESCU” din Luncavița
- Consilieri locali, cetățeni din comună

După expunerea materialelor, a broșurii "Punte Dobrogeană Luncavița – Jurilovca", care de care mai interesante, a urmat masa festivă cu specific local, realizată de elevii Școlii de Arte și Meserii, cei care se specializează în profilul "tehnician în agroturism" și care a uimit întreaga asistență, datorită varietăților culinare și 100% naturale. în acest sens, Comuna Luncavița, în parteneriat cu școala, va edita "Cartea Bucatelor Luncăvițene", care se va dori un sprijin în plus promovării activităților de dezvoltare a agroturismului.

După masă, s-a vizitat Punctul de Informare "Cetățuia – Valea Fagilor", unde directorul Viorel ROȘCA al PNMM a prezentat frumusețile acestei zone naturale de importanță națională și rolul ei în dezvoltarea comunităților învecinate.

Proiectul, alături de altele promovate de Comuna Luncavița (mediu, meșteșuguri, tradiții, școală- agroturism, renaturări, etc) se îndreaptă către descoperirea surselor și resurselor pentru dezvoltarea micilor gospodării din teritoriul administrativ, îndreptarea acestora și cu precădere a cetățenilor fără locuri de muncă, către agroturism, în scopul dezvoltării economice a comunității în ansamblu și a asigurării continuității în această zonă rurală.

Mulțumim tuturor invitaților pentru sprijin și în mod special echipei conduse de Marian ILIE din cadrul Primăriei Luncavița.

Inaugurarea programului "Calculatoare cu internet pentru public" în cadrul Programului "Biblionet – Lumea în biblioteca mea" , la LUNCAVIȚA
Biblionet este un program de cinci ani, finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates, în parteneriat cu Ministerul Culturii, care le va facilita românilor accesul gratuit la informație, prin dezvoltarea unui sistem de biblioteci publice moderne în România (peste 1500 de biblioteci). Prin cursurile de formare și tehnologia furnizată, Biblionet va ajuta bibliotecile să asigure servicii în comunitățile locale sub forma unui parteneriat între IREX, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), autoritățile locale și naționale și bibliotecile din țară.

Partenerii Biblionet au elaborat materiale de formare și au creat un sistem de pregătire profesională care îi ajută pe bibliotecari să ofere noi servicii și să dezvolte inovația în sistemul de biblioteci publice. Cursurile de formare îi vor ajuta pe bibliotecari să devină experți în utilizarea noilor tehnologii pentru nevoile comunităților.

în anul 2009 autoritățile locale, în parteneriat cu Biblioteca Județean Panait Cerna, au aplicat în cadrul programului Biblionet, obținând finanțare și includerea în program în aprilie2010. în luna iunie, doamna Daniela DRĂGHICI, Specialist Advocacy în cadrul Fundației Internaționale IREX, îl invită pe primarul comunei, domnul Ștefan ILIE, la un curs special de advocacy în limba engleza pentru manualul Turning the Page, care s-a desfășurat la Bruxelles in perioada 22-24/25 septembrie 2010: "Buna ziua, domnule primar, v-am văzut si auzit. Sunteti un "advocate" convins si convingător….Sper din tot sufletul ca marșați la aceasta aventură, pe care cu siguranță o veți putea replica nu numai in județul dumneavoastră, ci și in cadrul ACOR". (Asociația Comunelor din România)
…și s-a marșat!...

După îndelungi, dar meritate așteptări a venit și rândul județului Tulcea să beneficieze de programul Biblionet. Astfel, în perioada 22-26 noiembrie Bibliotecarul Bibliotecii Comunale Luncavița, Constanța ANDONE, a participat la cursul de formare și pregătire, iar pe 13 decembrie, o zi lipsită de ghinion, au fost aduse componentele principale ale proiectului: 4 calculatoare, o imprimanta, un scanner,un video proiector, camere, microfoane etc.

La eveniment au participat:
- Daniela DRĂGHICI, "specialist advocacy", reprezentant național al fundației internaționale IREX
- Elena NURCIU și Marian DRUNCEA coordonatori IREX Tulcea din cadrul Bibliotecii Județene Panait Cerna
- Realizatorii proiectelor: Marian ILIE, manager RECL Luncavița Elena ANDONE, bibliotecarul Comunei Luncavița
- Bibliotecari din IC Bratianu si Jurilovca,
- Alexandru BOUREANU, directorul Centrului Cultural Județean
- Ana ARCUȘ, directorul Școlii de Arte și Meserii "SIMION LEONESCU" din Luncavița
- Consilieri locali, cetățeni din comună, mass-media.

După expunerea materialelor, s-a vizitat centrul Biblionet din cadrul Bibliotecii Luncavița, apoi în cadrul Școlii de Arte și Meserii "SIMION LEONESCU" din Luncavița, expozițiile de istorie, etnografie, laboratorul de gastronomie, etc.
Mulțumim tuturor invitaților pentru sprijin și în mod special doamnei Daniela DRĂGHICI, "specialist advocacy", reprezentant național al fundației internaționale IREX
Publicat la 25 Ianuarie 2011 | 10135 citiri
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița
Proiecte realizate

Proiect: Conect Luncavița - Jurilovca<br>Proiect: Biblionet la Luncavița


Ultimele informatii publicate


Guvernare transparenta, Deschisa si Participativa


plateste online taxe impozite si amenzi
Harta Comunei Luncavita
Sistemul de Informatii Schengen II 2013

Toate drepturile sunt rezervate de Primaria Luncavita © 2007-2024 ÷ Confidentialitate & GDPR ÷
Realizare site Curs DPO Kit GDPR